Ne sustinem clientii – companii private, institutii publice si organizatii non-profit, sa devina mai eficienti, sustenabili si inovatori.

Strategii de dezvoltare locala

Strategia de Dezvoltare Regionala pentru perioada 2021-2027, reprezinta principalul instrument care orienteaza dezvoltarea pe termen mediu și lung a unei regiuni, sau a unei localitati, reprezentand fundamentarea investitiilor ulterioare. Strategia pentru Dezvoltare Regionala 2021 – 2027 are rolul de a raspunde nevoilor de dezvoltare ale comunitatilor, identificate prin orientari si tentinde la nivel European/national, prin analize statistice si consultari parteneriale.

Astfel, GM Advisor Invest abordeaza problemele cu care comunitatea se confrunta, identificand in permanenta noile oportunitati de dezvoltare ale acestora, oferind asistenta in implementarea Strategiei de Dezvoltare Locala, prin servicii de consultanta ce se extind catre identificarea surselor de finantare nerambrsabila si atragerea lor.

ETAPA 1
Analiza diagnostic

In cadrul acestei etape se analizeaza teritoriul acoperit, prin prisma capitalului socio-economic, de mediu si tehnic.

ETAPA 2
Elaborarea strategiei

Se elaboreaza Strategia De Dezvoltare Locala 2021-2027, punandu-se accent pe dezvoltarea viitoare a comunitatii prin proiecte de investitii.

ETAPA 3
Dezbatere publica

Strategia de Dezvoltare Locala se va supune consultarii publice, pentru structurarea nevoilor comunitatii.

ETAPA 4
Aprobare strategie

Prezentul document, intitulat in continuare Strategie de Dezvoltare Locala, se va aproba in Sedinta de Consiliu Local.

ETAPELE COLABORARII CU GM INVEST

CONSULTANTA
CERERE DE FINANTARE
ORGANIZAREA PROCEDURILOR DE ACHIZITII
IMPLEMENTARE

SOLICITA CONSULTANTA CU UNUL DINTRE EXPERTII NOSTRII